Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verklighet och/eller fiction? Det hände sig 1968.


Stjärnefall



En brunröd lyster
i rummet, där jag
tillbringar natten
tillsammans med herr H.
Den påminner mig om
stjärnan som föll.
Det var dag, här,
och jag fick min första
stora ångestattack i
ett blått badkar;
Hans tid rann ut
med vattnet och jag
kände mig - plötsligt -
så ensam, - såg den röda
flamman försvinna i mörker.







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-17 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf