Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRASIG BORT IGEN

jag ville faktiskt visa dig

hur sårad jag ör

så att du inte vispar upp

mitt hjärteblod så där

lek aldrig med poethjärtan

de går så lätt i kras

de faller lika snabbt i sorg

som de jublar av extas

 

 

 

 

jag ville bara moltiga

och svälja mitt skratt

får sörja med min poesi

i ljum, ljus julinatt

jag ville inte åtrå dig

men slicka mina sår

mitt fall blev stoft för att du gjort

just det där man inte får

 

 

 

 

du är väl ganska rättfram

och obetänksam

när du drog undan mattan

kom mitt fula jordgolv fram

för mig är leken allvarstyngd

ty så lever djupa män

och som så många gånger förr

går jag trasig bort igen

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-17 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
see you some place higer!
2013-07-18

  ßluie VIP
Den haltar något, innehar något som kan beskrivas som en hastig rörelse, som en slags råkopia. Naturligtvis är det inte så.

Det gör den verkligt bra och ärlig. Ändra inget.
2013-07-17

  KattenKin VIP
Vansinnigt vackert! Skör poesi, snygga vändningar, kan inte förklara, men den är underbar!
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP