Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronhimmel

Och här är himlen
Lika blå
Kanske stjärnorna syns mer
När ljusen är så få




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-17 22:42



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Du måste lyssna på Anneke van Giersbergens "Agape". Texten:

The darkest skies are the brightest
In the shadows of our eyes there's a star
2022-10-06

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet!
2013-07-18

    ej medlem längre
Avfolkningsbygd?

Kort, fin text!
2013-07-17

    ej medlem längre
Vacker, synbar dikt.
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana