Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barmarksvinter

Så blev ett liv
Så blev två

Det är länge sedan tågen slutat gå
Vad är det egentligen de väntar på?

De där dagarna som knackat på
Formlösa och grå

Inte var de väl livet?




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-18 09:57



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Applåd! Bra text.
Ingrid Trolle
2013-11-16

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2013-07-18

    ej medlem längre
Livet är något annat, om än delat i två..

Fin kort text, som säger mer än om...

Självklar applåd!
2013-07-18

    ej medlem längre
fin..tycker om texten!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana