Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emigrationstankar.


Flytta till New York


Man skulle flytta till New York!
Ta första bästa plan och
lämna ankdammen.

Komma upp sig därborta
och ta jobb på
någon radiostation.

Vara invandrare där
och tala med trög
europeisk accent.

Se solen gå upp på kvällen
och ner när morgonen
gryr.

Forska i fädernas anor
och flyga hem igen till hösten -
- som en flyttfågel...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 244 gånger
Publicerad 2013-07-19 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf