Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är så jävla deluxe

 

 

Där borta 

Precis där
Utanför
Finns verkligheten
Livet
Människor
Gemenskap
 
 
Här inne
Finns för lite plats
För allt jag köper
För att fylla tomheten
 
 
Men här i mitt hus
Här finns trygghet
Här inne
Är jag säker på mejsjälv
 
 
Kan andas
Behöver inte bli bedömd
Slipper konfrontationer
 
 
 
 
Är så jävla rädd för att försöka igen
 



Fri vers (Fri form) av Galaxhjälte
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-20 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte