Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En paus för vila och ansamling av krafter.


Väntan



Hon stirrar upp
i takets vita
skugga och känner
ilningar i
ryggraden.

Det grå havet,
öppet, brusar
mot själens
rastlöshet och
tålamod.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-20 18:56



Bookmark and Share


  mysing
Yes!!
2013-07-21

  ULJO
Kanon
2013-07-20

  Gerd Vading
Så bra!
2013-07-20

    ej medlem längre
i en tid..ett ögonblick
bra!
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf