Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam -- i det grå.


Skymning


Såg den vita
fågelns huvud
i den grå
skymningen.

Ögat var
svart, som
kol, rörde sig
försiktigt.

Violiner
spelades,
en sorgsen
melodi.

Stråkarnas
sträva klagan
minde mig
om honom.

Han hade stått
med huvudet
sänkt
vid forsen.

Nu, flög
fågeln iväg och
jag var ensam,
kvar.

I det grå.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 13:21



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skriftat
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf