Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting, alls, står stilla!


Stunderna rullar



I skeendets låga
lyser all vår längtan,
genom rörelsernas språng
från noll
mot ändlösheten.

Efter nattens förpuppning
spinner ljuset
själarnas silkestrådar
och väver
dagens gobeläng.

När makten mister
sin kraft,
växer gräset högt
och hans kinders rosor
djupnar.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här träffar du en ljus energi i vers 1 som du sen bollar med och träffar två gånger till - med elegans!
2013-07-22

  ULJO
Du skriver helt fantastiskt vackert
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf