Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför nattlig sömn.


Emot Imorgon...


Dagen har gått.
Vad har jag fått?
Snart sover jag som en stock,-
drömmer jag är 'Synda-bock'!

Väntar här på
medicin få.
Sen är det dax å sussa.
-Vart skall natten mig slussa?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 163 gånger
Publicerad 2013-07-22 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf