Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte precis vad det är.


Något väntar



Något väntar
bakom den vibrerande
väggen, under
lager av
tidens växande
sediment.

Någon trycker på
för att få vara
nära, vill in
till hjärtats
enskilda
zon.

Något väntar på
att få förlösas
och komma in
och dela
rum
med själen din.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-24 00:13



Bookmark and Share


  mysing
att få dela rum....
hoppfull på många vis :)
2013-07-25

    Vinterkungen
Denna dikt ger mig hopp. Tack!
2013-07-24

    ej medlem längre
Du vet inte precis vad det är - men visst har du rätt i att Något väntar. Så generöst är livet. Mycket inspirerande!
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf