Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR KÄRLEKEN BESTÅR

lägg Din väna kind
i min hand

då strömmar energi
mellan Dig och mig

likt poler på ett batteri
som sammankopplas

och så länge
vi är kopplade
så strömmar det




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Wolf Wallström
Läst 613 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-24 17:04



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart, magin så enkelt och avskalat beskrivet... Tack bokmärker.

Med vänlig hälsning,
DominiQue
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström