Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM SKAPAD FÖR

din hud är som skapad

just för att bli kysst

det vilar en hemlängtan

över din byst

din blottade rygg är

en inbjudan till

de ivriga läppar

som längtar och vill

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 18:12



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Myckert vackert sensuellt!
2013-07-28

  KattenKin VIP
Fina rader. I sommarskrud öppnar vi upp lite...
2013-07-26

  mare VIP
Mycket fin
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP