Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några verser ur Livet.


Ta mig med!


Trängs i allt Vimmel
i Samtiden.
Far mot Guds Himmel --
i Framtiden.

Sånger har jag sått;-
de följer mig...
Har vibbar om nått
som döljer sig.

Man må ej knysta
om vad som sker
ini det tysta,
som ingen ser!

Man vet att man finns,
när man är här-
En massa man minns
från gången värld.

Jag känner mig all.
Spelet går ut.
Och, min Längtan skall
en dag ta slut!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-30 12:33



Bookmark and Share


  Tarantaran
Vackert rimmat
fullt med hopp,
litet hemligt som
ju livet är; man kan
ha mål och lugnt
hoppas allt bär!
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf