Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världspoesidagen den 21:e mars 2009 Tack till Albe o Egge


Jag måste nada upp och nervänt utropstecken

Jag måste skriva en dikt, nej jag vill – jag måste nada
Jag har redan en skriven Mamma gillar blommor o blad
Jag har en miljard
Spänn, neeej,
Du skriver - vi läser
Världspoesidagen har vi fixat
Göra något coolt –
Kanske hot
Inte allt för trixat
Present eller klapp
En gåva hur som haver
Mariavespern för ConsertaMarie
blir en våffla eller oss på en vespa
Den inre stämningen
Nu vänder
För den forne främlingen
Vars hemvist Är här på nuevo
Så och i asken på en kvist
Under den torkade däckgungans gnissel
på Kroxö vars askgrenar liknar lakritspipor
Kärlek utan list
Fann mig famnade mig
följer mig så till sist




Fri vers av Liviluckan
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-01 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan