Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skjuvning: Olika tider i samma rum, på en gång. Som parallella skivor.


Klärvoajant Skjuvning


Glitterremsor, smak av
ättika; sköljer min mun med
körsbärens ljuvliga, sura saft.

Glåpord i det inre vill nå
en vis mans moral -- om
det, nu, finns någon.

Sitter här i tryggad hamn,
har ett namn och Välfärd
till hjärtat. Sviker ej

mig själv å det första -
- eller sista- Alternativet.
Äkta vara, - skinnomsluten.

Löftet var en blomma, som
grodde i Minnet av
Den Första Historien...




Fri vers av Marianne Räf
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf