Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla dessa begravningar.


Hästpojken

ja, det är ju så jag kallar dig

det är så du var, så vacker på ryggen

en av de vackraste bilder jag vet med dig

den svart vita 

en gördel snörad så hårt att luften tar slut i vårt gryningsljus

gidlund

Du är så vek nu..blek..tunn..ditt yttre du börjar ta slut

men dina tankar lever ännu, du lever ännu

jag tror du kommer gå före mig..det gör du.

Det kommer att blomma en sommar i den hårdaste av höstar

Det kommer att lysa en starkare, vackrare  sol än vår

Tala om för mig, när det är dags..

låt vinden viska var du hamnar, så möts vi där en dag.

Där vill jag samtala & skratta,  ligga bredvid på en klippa med dig

Där skall du få lära mig mer om levandes Poesi &  Musik 

Där skall jag och du klura ut universums gåtor & vänskapsband

Kära fina vän, hur tar tid slut när man alltid tror att den finns?

Pelargonbelyst gyllenstjärna skall du lysa mig fram

den dagen jag är färdig och skall hitta er <3

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-09 10:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Berörande skrivelse
Med hjärtinnerligt
galopperande ord!
;)


2021-08-28

  Lars Hedlin
Du skriver med fin känsla! ;)
2013-09-10

    ej medlem längre
Rysande vacker text...
2013-09-09

  Tabac VIP
Hästpojken.....rubriken är underbar och texten lysande!
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP