Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDFÅNGARE PÅ POETER.se

Idag ska jag

fånga ord i håv

på Poeter.se

att spara

till husbehov


Några optimistiska ord

är alltid

värdefulla

bra att ha

när mörker råder


Några sorgsna

grymma ord

om Livets vedermödor

blir ett tänkvärt

komplement


Några galet

originella ord

blir en

extra krydda

i ordförrådet


Många erotiska

sensuella ord

som väcker lust

vill jag ha

allra mest


Många vackra

kärleksord

ska också fångas

för den ljuva

rosendoftens skull


Jag tror håven

blir till brädden fylld!




Fri vers (Prosapoesi) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-10 16:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du får ett ord här av mig! Värme! ;)
2013-08-11

  stig wikman
KUL TEXT.
ELISABETH.
du fångar
mycket med
dessa ord .
( och din håv )
2013-08-10

  Rise Little One
full sysselsättning ser det ut som ;)
2013-08-10

    ej medlem längre

härligt och livfullt diktat
2013-08-10

    ej medlem längre
lycka till med jakten - härlig text..
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP