Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplet

Se: äpplet blänker med regnvatten i höstens tecken
som med sin syrliga sötma tröstar själen.

Likt en kyrkklocka hänger den och slår an en
ton för sommarens begravning.




Fri vers (Prosapoesi) av Hampus Byström
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-13 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Melankoliskt skön
- ordbild.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Hampus Byström
Hampus Byström