Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÖRST

Mina kyssvullna läppar

blossande röda

törstar

med flämtande andetag

dricker dig glupskt

slukar

din hungriga lust

gåvan du skänker





Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-15 18:05



Bookmark and Share


  Tess74
Å älskar!!!
2013-08-16

  Lars Hedlin
Wow vilken passion och hetta du förmedlar fint är;)
2013-08-16

  Rise Little One
Det kan kännas så i vissa situationer - en sensuell text i högsta klass så klart.
2013-08-15

    ej medlem längre
mmmm, vilken sensuellt, lustfylld text!
Kort, rakt på..

Älskar tanken..
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP