Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset om natten

Himlavalvets nimbus,
livets stora hemligheter,
som ändlöst av mysterier
alltid brinner.

Förtröstan och förhoppning
är stundens dyrbarheter
då oändligheten upphör
och försvinner.

Du var ett liv
men är nu ett ljus,
som ler och tröstar
mitt i svarta natten.
Men jag kan se
din klara vita blick,
och så i våra tårar
skymtas skratten.





Fri vers (Fri form) av Inkognito93
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-16 06:26



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBAR
POESI.


APPLÅD TILL DEJ .
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito93
Inkognito93