Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I rävalyan.


Ro, hemmavid

Slöa ögon kikar mot
himlen, stängd- idag.
Jaget voltar i magen,-
mätt av allsköns
söt näring.

Man lämnar dagen,
äter det förflutnas
pudding och dricker
nektar som droppar
in i munnen.

Låter kvällen komma,-
den fyller mig
med ro. De
nafsande skratten
bekommer mig ej.

Lyssnar på en prälle
i TV. Delar ej
hans Jesustro!
Tror på spektakulär
Magi, däremot!

Det är ju ett Under
att vi lever och
får vara människor,
se varann och känna
varann, - hud mot hud.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-18 18:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En skön kväll med funderingar...
2013-08-19

    ej medlem längre
Som en positiv dröms dvala i själen.
2013-08-19

  mysing
ja det är ett under.. :)
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf