Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teknikutvecklingen

Teknikutvecklingen går
väldigt snabbt.

Redan i höst kommer
vi att gå över från
e-post till f-post.




Prosa av Dan Myrbeck
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-28 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nä, det var förra hösten det. I höst starta kom -posten.
2013-09-03

  ResenärGenomLivet
Det gäller att hänga med...fast det är inte alltid så lätt...
2013-08-29

  Carina Bendix
Det var på tiden..;)
2013-08-28

  Nina.H
F-post..hm flaskpost? K-posten
må väl bli kompost i framtiden!:)
2013-08-28

  Tess74
coolt :D
2013-08-28

  Lars Hedlin
Jo du det går snabbt!
2013-08-28

  Angel of love
Ja du ser, förändringar hela tiden!:)
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck