Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommartriad

 

Solstrålar mimar

bak grönskande ridåer

en skogsteater

 

 

Havsytan i krås

vind knypplar vita spetsar

vita gäss i skrud

 

 

Svarthättans lovsång

gospel på skogskyrkogård

väckelsemöte 




Bunden vers (Haiku) av Linda CH VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2013-08-20 16:44



Bookmark and Share


  träsnidaren
Inger hopp om livet. Tack!
2013-09-25

    Birgersdotter VIP
Mycket fin
2013-09-24

  Siggesdotter
Ett stämningsfullt sommarcollage
med många igenkänningstecken!
2013-08-24

    ej medlem längre
När naturen åter blir till liv
i charmiga haikus där
människogöranden vävs in
är gott för själ att läsa
2013-08-24

  Ninananonia VIP
Skapar bilder i mitt inre
2013-08-23

    ej medlem längre
Så målande fina rader.
2013-08-22

  Bo Himmelsbåge
Vackra o målande bilder med sensibelt känslig pensel!
2013-08-22

  Chawa VIP
Underbara naturbilder skapas i mitt inom! Härligt!
2013-08-21

    ej medlem längre
Haiku med andlig framtoning!



Bokmärker!
2013-08-21

  Anya VIP
Mycket fina bilder frammanas! Tycker om hur vinden knypplar! Precis så är det!
2013-08-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta vackra!
2013-08-21

  Nina.H
En vacker Haiku-triad!
Alla tre är suveräna!
2013-08-21

  Eva Helene VIP
Vilken vacker triad, läser sakta och njuter!
2013-08-21

    ej medlem längre
Vackert. Speciellt haiku 1: "Solstrålar mimar"
2013-08-21

  Palett
Fina bilder ger din text !
2013-08-20

  Heikki Hellman
Din fantasi har skapat en vacker triad av fina, intressanta miniatyrenheter!
2013-08-20

  ResenärGenomLivet
Fina stunder att minnas...
2013-08-20

    ej medlem längre
Dina ord förmedlar underbara känslor.
2013-08-20

    ej medlem längre
Fina små verser.
2013-08-20

  Miss M
Wow!!! vilka underbart fyndiga och vackra haikusar :) Applåd!
2013-08-20

  Stefan Höglund
ger fina bilder.
2013-08-20

    ej medlem längre

Mycket fint detta ...
2013-08-20

  Quasimodo
En fin haiku som ger en skön känsla och bilder, tack!
2013-08-20

    ej medlem längre
Fint x 3
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP