Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDBAJSARE

En ordbajsare

fylld av sin egen storhet

drar solotirad

om det ena och andra

plågar lyssnarens öra




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-21 16:51



Bookmark and Share


  Glittertind
Perfekt!


2013-08-24

  Lars Hedlin
Bra förmedlat på ett lite småroligt sätt ;)
2013-08-22

  Rise Little One
fyndig och rolig text ju :)
2013-08-21

  Tess74
hihi den var klurig och bra, och väldigt sann
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP