Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakapparater och människor

Jag har köpt nya delar
till min rakapparat,
de gamla var slitna.

När jag jämför märker
jag att de yttre
egenskaperna är lika
men de inre är olika.

Precis som när det
gäller människor.




Prosa (Kortnovell) av Dan Myrbeck
Läst 314 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-29 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har aldrig blivit jämförd med en rakapparat förut, men någon gång ska vara den fösta. Knivskarp iakttagelse.
2013-09-03

  Siggesdotter
Sann iakttagelse där...!
2013-09-02

    ej medlem längre
Jasså :-)det måste jag undersöka närmare, nyfiken som jag är
Tack!
2013-08-30

    Dan Myrbeck
Tack till er alla!
2013-08-30

  Nina.H
Kul iakttagelse!
2013-08-30

  Angel of love
Ja så är det nog.
2013-08-30

  Lars Hedlin
JA just så...
2013-08-30

  Carina Bendix
Bra skrivet!
2013-08-29

  ResenärGenomLivet
Det stämmer nog...
2013-08-29

  Tess74
Fint! Bra jämförelse
2013-08-29

    ej medlem längre
Klokt vemodigt konstaterande....
2013-08-29

    ej medlem längre
Ja, allt förändras ju ständigt.
2013-08-29

  Rise Little One
Mitt inre är inte detsamma som det jag hade för 20 år sen.. Så det stämmer med din teori här...
2013-08-29

  Rozsi.kovacs

Den va Bra Danne
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck