Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖB

ÖB har varit sjukskriven.

Dom har bantat
även immunförsvaret.




Prosa av Dan Myrbeck
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-28 22:08



Bookmark and Share


  Ponkla
Fyfan va bra! haha
2014-02-21

  Siggesdotter
Ha ha, din humor sinar aldrig :-))))
2013-09-02

  Connie
Hahaha, var får du allt ifrån ;)
2013-08-30

  Lars Hedlin
Oj då blir de flunsa........
2013-08-29

  M M Mannheim VIP
Du skulle ju kunna skriva Dagens vers i någon stor tidning. Jättebra och fyndigt!
2013-08-29

  Nina.H
Hahaha..dagens bästa!!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck