Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort från sin längtan!

 


Säg mig: Kan man med tårar tvätta bort sin smärta?


Kan man resa bort från sin längtan?


Kan man äta upp sin hunger och dricka sin törst?


Var börjar man först?


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-30 10:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Svåra frågor, du får börja
inom dig
2013-09-01

  ResenärGenomLivet
Svåra frågor att svara på...
2013-08-31

    ej medlem längre
Ja du jag vet att det inte går att fly undan jobbiga känslor, de kommer ikapp förr eller senare...inte mycket till tröst idag
Bra frågeställningar!
Tack!
2013-08-30

  Carina Bendix
Fin text. Tårar tvättar bort lite av smärtan i alla fall, inte bra att hålla den inom sig för länge..
2013-08-30

  Fem hjärtan VIP
Du får nog börja din resa inom först..
2013-08-30

  Fem hjärtan VIP
Du får nog börja din resa inom först..
2013-08-30

    ej medlem längre
Svaren har bara du själv...
2013-08-30

  Federico Romano
Jag skulle vara frestad att säga nej, men vi människor gör så ofta, för vi kan inget annat, en instinkt att överleva & låta tiden läka, som jag sa innan; jag flyr ofta till det nya & för att upptäcka..
2013-08-30

  Angel of love
Finns svaret?
2013-08-30

  Ljusletaren
Man börjar med att söka sig inåt ;.)
/kram
2013-08-30

  Rise Little One
Svåra frågor utan svar...
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin