Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare år.


Okänd


Känner mej lite
splittrad. Hur
förhåller det sej -
- egentligen -
med allt?

Sitter i ett hörn
av Världen
och vet ej
hur Landet
ligger.

Tiden verkar

som den vill,-
hur som helst,-
- som det den behagar.

Vem håller
Koll
på mitt Öde?
I alla fall, inte
jag-själv!

Kanske jag är
fullständigt allena,-
bland milljarder,
- helt oviktig,
totalt okänd!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-03 21:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Spännande funderingar!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf