Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya upptäckter och rön...


Livets Gång



Vakenheten på dagarna
är som levnader, liv,
medan sömnen på nätterna
är döden, som avbröt
förra livet, förra dagen.

Så vandrar andarna genom
livens dagar inför
Undergång och pånyttfödelse.
Det kvällas! Jag tror att
jag ska ha mig en vakennatt!

Och, studera Livets Överlevnad....






Fri vers av Marianne Räf
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-04 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lekfullt filosoferande.
2013-09-05

  Tarantaran
Det är tänkvärt, fint
skrivet... om livets
överlevnad...
genom dödens vila,
framme vakna upp
till ett nytt liv - fullt
med ny energi och
nya planer! det är
nya livets morgon
eller en ny dag i
detta liv...! tack!
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf