Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Hjälp!


Pikanta frågor


Undrar hur Allting
EGENTLIGEN är.
Är det som man förväntas
tro, -- verkligen?

Tråkigt, slätstruket
och oförargligt?
Med trista förklaringar
på allt som verkar skumt?

Eller, -- är Verkligheten
mycket mer raffinerad
och spännande, döljandes
fantastiska Sanningar?

Men, - VARFÖR får inte
jag något veta??
Är månne DET den
pikanta frågan?

För vad skulle ske
om jag visste...?
Jag är nu eld och lågor;
brinnande nyfikenhet!

Snälla, rädda mig, Någon -
ifrån Världens grymhet,
otrohet och ondska!
Finns du, - så hör du mig!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 170 gånger
Publicerad 2013-09-08 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf