Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eg. tycker jag Massmedia är skitbra! Ville gnälla lite bara.


Tevefreaket:



-Vad är det för ena sega
ståndpunkter Massmedia ältar?
Jag tycker det är förlegat -
- och de vill bara va´ hjältar!

Folkets familjära Broilers
dansar vilt på röda mattan,
i tevens ljus mottager cash,
kråmar sig av bara Attan!

Det finns ingen Rim & Reson!
Varför ska man dem beundra?!
De visar ingen Takt & Ton, -
utan vill min hjärna plundra!

Jag sitter här och tar emot -
och låter mig sköljas över
av deras glamourösa lort.
Är DETTA vad jag behöver?!

Och, studiopubliken skrattar -
som galna åt billiga skämt.
Det är knappast att man fattar
hur man orkar se på det, jämt!

Nej, jag borde gå ut och gå,
sträcka på mina krumma ben!
I skogen vandra och förstå
sköna saker i månens sken...

Istället, för lappri - i tevens!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-08 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf