Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan ta sönder varandra

men förstår du inte
vi kan ta sönder varandra
vi kommer ta sönder varandra
förr eller senare
så låt oss göra det vackert
låt oss bida vår tid
och sakta men säkert
krypa in under varandras skinn
för att stanna där,
om så bara för en stund

låt oss riva upp varandra
ge vad vi har
låt oss visa våra sår
och låt oss skapa nya
endast för att sedan pussa på det onda

vi kommer ta sönder varandra
skrapa upp våra knän

men det är något med fallet,
precis innan man landar
något som får en att kasta sig ut i luften,
trots att man vet
precis
exakt
hur det slutar

så låt mig ha sönder dig
och jag ska visa dig hur trasig du redan gjort mig




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-08 22:58



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt fint! Den här känns verkligen. Bra skrivet.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos