Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spännande

Katten ligger på bron
lapar åt sig av morgonljuset.
Dagen har bara börjat
allt kan hända!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-10 20:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet
2013-09-16

  Ninananonia VIP
Så fint..
2013-09-12

  Nina.H
Ny dag... nya möjligheter..
vackert!
2013-09-11

  Ljusletaren VIP
Att vara i nuet ... härligt ordat/ kram
2013-09-11

  Lars Hedlin
Nya äventyr..
2013-09-11

  ResenärGenomLivet
Härligt att känna så inför en ny dag...mycket fint...
2013-09-10

    ej medlem längre
vad spännande - hoppas på något bra - en mysig text..
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP