Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Så det kan kännas!


Som katter


-Jag vill ha Kärlek!,
sa hon till spegelbilden.

Det finns inga alternativ!,
tillade hon med tårad blick.

Han andas i vinden och
kommer i gyllene vagn.

Hans famn är bred, -
som en riktig bamse!

Som katter de går och
nosar efter varandra i den

gröna Skymningen, ibland
lyktstolpar och tunga ekar.

Rymden ropar bortifrån.
-Han kommer, när han kommer,

tänker hon och tar en
handfull Läkerol till munnen.

Lyckan klämtar i hjärtat!
Så lusteligt å vara kär!

Bortom dagen som är, skall hon
bli påsatt, ljuvligt, starkt!

Bara - hon och han!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-11 19:31



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skriftat
2013-09-13

  mysing
"han andas i vinden"
får mig att dra en djup suck..

2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf