Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyller lungorna med tomhet, skriker utan ljud

går ut och röker

bara en gång till

kallsvetten rinner

halsen är torr som sandpapper

ögonen för stora, torra, stirriga

 

jävla mamma, varför gjorde du det igen?

20 mil bort

jag kan inte rädda dej längre

är ingen soldat

men jag vet att jag måste

för annars dör du

 

hurra för mej

jag är en riktig klippa

en riktig jävla guldklimp

nån som man kan räkna med

fuck you

seriöst

jag orkar inte mer nu

 

försöker koppla av

men det funkar inget vidare

och den här jävla fullmånen

den påverkar mej på något vis

 

vill slå, skrika, sparka, förstöra nåt

vad fan som helst

men jag är inte sån

jag är en snäll människa

 

skuldberget växer

jag krymper

 

fyller lungorna med tomhet

skriker utan ljud 

 

 

 

 




Fri vers av Galaxhjälte
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-12 01:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-09-12

  Tittahiit
Känner igen mig i din känsla! och gillar slutet utav texten. Kämpa på så gott som det går!!!
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Galaxhjälte
Galaxhjälte