Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker ibland



ibland tänker jag:

vill ge plats

åt någons ord

vill ge tid

att tänka fritt


ibland tänker jag:

vill styra,

om än så litet,

tankar mot mitt håll;

om jag saknar

någons ord,

ibland, - tänker jag




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-16 21:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra!
2013-09-18

  Ljusletaren VIP
Bra skrivet/kram
2013-09-17

  anits VIP
Så fint skrivet
det är alltid bra med tankar
2013-09-16

  Federico Romano
Alltid bra med tankar..
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran