Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Sommaren vände tvärt på klacken
hösten gjorde en färgsprakande entre.
Molnen hänger tunga och grå
nu börjar regnet falla lätt.
Löven virvlar runt i blåsten
simmar sen en stund i närmsta pöl.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-17 19:21



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin bild målar
diktarjaget upp här
2013-09-24

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-09-18

    AA VIP
Fin bild.
2013-09-17

    ej medlem längre
jättefin höstbild fångad av dig med några rader..
2013-09-17

  Ninananonia VIP
Höstvacker :)
2013-09-17

  ResenärGenomLivet
Ja, sån är den hösten, men fin ändå...
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP