Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vad är jag rädd för?

 

vad är jag rädd för?

vad är du rädd för?

det är tankar som

kommer till lite

då och då

 

vad är vi rädda för?

är jag rädd för ljuden

utanför mitt fönster

för den okände som

ringer på min dörr?

 

nej det är jag inte

jag känner mig trygg

när dörren är stängd

och låst

 

känns det likadant för dig?

du verkar så lugn och

harmonisk, för nästan

alltid när jag ringer på

din dörr

 

ropar du högt, kom min

dörren är öppen

 

glad att du finns

vill vara min vän

det skänker mig trygghet

dagarna som kommer

och går

 

 

anits 18 september 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-19 00:02



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

fin hyllning till till din granne o vän
2013-09-25

    maija tuori

Så fin text ..gillar
2013-09-25

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-09-25

  Bibbi VIP
Fin text.
2013-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag är rädd för mig själv ibland.
2013-09-20

  ResenärGenomLivet
Det är gott med riktiga vänner...
2013-09-19

  Anya VIP
Fin text och bild. Trygghet mellan orden.
2013-09-19

  Eva Helene VIP
Text som andas trygghet - fint!
2013-09-19

    ej medlem längre
Känner igen!
2013-09-19

  Lars Hedlin
Så sannt min vän..kram
2013-09-19

    ej medlem längre
tryggheten har många ansikten.
gillar din text!
2013-09-19

  Ljusletaren
Trygg själ är inte rädd eller ...
/kram
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP