Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som små gruskorn...



Känslor som krossats, minnen som flytt.

Kvar finns allt som små gruskorn.

Jag släpper dem.

De faller sakta tillbaka på stranden och göms undan av oändligt många andra minnen och känslor som finns där.
Som sköljts upp under århundraden.

Men med blicken upp mot himlen och en styrka i hjärtat kommer nya minnen och nya känslor komma.

Jag lämnar stranden med hopp om framtiden.




Fri vers av Angel of love
Läst 921 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-09-19 09:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så varmt och hoppfullt att läsa denna dikt. Blev alldeles varm i själen!
2014-08-17

    ej medlem längre
Fint skrivet med en ton av framåtanda och perspektiv.

Även det förflutna lägger visdom och mognad.

Fint.
2014-07-19

  Lehva VIP
Så vackert och ömt. Du vågar känna/älska och sakna men tar dig tid för att sörja. Sedan går du vidare. Fint.
2014-05-23

  Hans Christian
Hej, Angel Of love.Du kan verkligen skriva ömt,kärleksfullt och skickligt. I denna dikt ryms allt och bilden är i paritet med dikten. Det jag tycker bäst om är:

"De faller sakta tillbaka på stranden och göms undan av oändligt många andra minnen och känslor som finns där.
Som sköljts upp under århundraden."
2014-04-10

  Petter S
Vad vackert skrivet lite vemodigt i mitten men med ett positivt slut! :-))
2013-11-27

  Gwiazda
Jätte fint skrivet tror alla känner igen dom känslor du beskriver där.vi får samla på oss nya små gruskorn som kanske en dag inte behöver sköljas ut :)
2013-10-21

  agneta pichler
ljus text...

tro på framtiden,,

ibland kan livet te sig trevligt
2013-09-23

    ej medlem längre
Det är en grym värld där ute!Ta hand om dig!
Kram!
Z
2013-09-20

  TT
...bra metaforer...fin text...gillar...! =)
2013-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och hoppfullt...
2013-09-19

  Lars Hedlin
Framtidens vackra ljus ligger för dina fötter ;)
2013-09-19

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt
första raden!
2013-09-19

    ej medlem längre
En livsaccepterande, bejakande scen.
2013-09-19

  Tess74
Bra!! Vacker text
2013-09-19

    ej medlem längre
alldeles förträffligt skrivet..
med finaste..poesihand
2013-09-19

    ej medlem längre
jag tappar nästan andan.. så otroligt fint...
2013-09-19

  Ljusletaren
Underbart skaldat!
Får mig att tänka på en bok som jag läste där varje minne man inte ville ha kvar skulle skrivas upp på en lapp, för att sedan eldas upp lapp för lapp för att sen inte komma tillbaka /kram
2013-09-19

    ej medlem längre
Så vacker dikt, sorgsen, full med styrka och hopp!
2013-09-19

  Tabac VIP
"Jag lämnar stranden med hopp om framtiden. "

Vackert!
2013-09-19

    ej medlem längre
Vackert...
2013-09-19

  Fem hjärtan VIP
Så laddat och vackert du skriver!
2013-09-19

  Rise Little One
Imorgon är alltid en annan dag med en annan känsla..
2013-09-19

    ej medlem längre
fint, poetiskt...
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love