Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ FÖRHAND

staden har dömt mig på förhand

så det är ingen idé

jag är en bråkig och skör man

och jag har inget att ge

jag reser ensam mot slutet

drar från station till station

det blod som gjutits är gjutet

och ger mig grunden för tron

 

 

 

en sång från avskrädeshögen

man har förpassat mig till

här blir man aldrig förmögen

men man får gå som man vill

vill inte bli engagerad

i meningslösa projekt

jag passar bäst isolerad

så får jag mera respekt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-21 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP