Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många dör i 60-årsåldern...


Lång söndag


Sett genom förstoringsglas
hur små drömmar går i kras.

Förkylt, är mitt hjärta, rött.
Själen min känns ganska trött.

Ätit Digestivekex.
Längesen, jag hade sex!

I min ålder dör många.
Gäller å dagen fånga!

Vaddå straight - eller gay va´?!
Människa - som människa.

En aura runt vart väsen.
Vill inte va´ för kräsen!

Det är viktigare med
hygienisk noggrannhet!

Misstänker, jag kanske får
utan va´ - i flera år!

Men - en dag så må jag ta
Någon till min famn, så rart!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-22 15:38



Bookmark and Share


  Tarantaran
Litet dagboksfragment
självbiografiskt stuk..?
litet tidigt nuförtiden
att sparka tomt
efter så kort tid liden,
mitt i 60 årskrisen!
de flesta får nog
vänta snällt och
vissa otåligt
så där 20 år till
efter fyllda 60...
så ha litet is i magen
det är inte din tur än
ställ dig snällt i kön,
ta någon i famnen
och pussa! :-)
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf