Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOMMAGE TILL JAN MYRDAL

upp genom tonåren och vidare

ett liv med god litteratur

från en gedigen kunskapsspridare

en rik och mustig fatabur

en ciceron av sällsam dignitet

en guide vars hand jag tafatt tog

han vet vad många andra inte vet

de där som är sig själva nog

 

 

hos naxaliterna på ålderns höst

fortfarande vid god vigör

ett tredje världens språkrör och en röst

som både uppmuntrar och stör

för det är störda vi behöver bli

i detta likriktade land

tack till jan myrdal för att du står fri

från alla kotteriers band!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-23 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP