Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MINA EGNA ÖGON

i mina egna ögon

är jag ett hopplöst fall

något katten släpat

in i er marmorhall

i mina egna ögon

räcker jag ej till

så jag kan inte göra

det där jag vet jag vill

Guds sanning genomstrålar

all mänsklig illusion

men ger ett annat fokus:

ej egot utan tron

tron på att Han fullgjorde

allt det jag borde gjort

tron på en ren och ljus värld

ovan all stank och lort

bort från all självcentrering

kraven på prestation

ser med helt andra ögon

ser allting genom tron

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-23 04:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet
dina ord berör
2013-09-24

    Elisabeth Nilsson VIP
För mig är du inte värdelös! Du är en mycket bra diktare. Värdefull, med dina synpunkter.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP