Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Letal Bekantskap.


Mördare



Vänner som sviker, - å
- dumpar en grymt och kallt,-
plötsligt, utan någon förvarning,-
är lika mördare, skyltar med
sin högdragenhet och sitt förakt,
de vill vara förmer - till vart pris-
så de MÅSTE trampa en annan
under sina vassa boots...

Jag är människa, inte -typ-
någon utsocknes insekt, drabbad
av deras hat, så jag överlevde,
andas, än, - till deras förtret!
En mördare har en oempatisk,
illvillig själ. Ger ingen
förklaring till sina dåd,
bara lämnar - i Sticket!

Svaret hos Offret blir antipati
i hjärtat efter den första Chocken
och Sorgen. Inte kan jag älska
den som förvränger min Bild
och förringar mitt Minne!
DE har skuld, - INTE JAG!
Fy Fán, för er! Jävla mördare!
Fick jag bara veta - VARFÖR!






Övriga genrer av Marianne Räf
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-24 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra jävla flyt
2013-09-26

    Dan Myrbeck
Dom går miste om en
massa mycke!
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf