Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just här.

Jag -ett blötdjur
rider ibland på vågorna
och dränker sorgerna.
Andra gånger en landkrabba
irrar runt-fastnar i det lilla
och missar himlen.
För det mesta en hemmakatt
njuter av årstiderna
och min plats på jorden-just här.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-24 20:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart att känna så
2013-10-10

  ResenärGenomLivet
Att leva just här och inte alltid längta någon annanstans...det är skönt och avstressande...fint skrivet...
2013-09-26

  Anya VIP
Fint att diktarjaget vet vem hon är.
2013-09-25

  Lars Hedlin
Bra beskrivet!
2013-09-25

  Ninananonia VIP
Fint att ha en sån plats :)
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP