Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidiga erinringar.


I Begynnelsen


I Begynnelsen
av mitt liv --
var vita tandraders
skratt och
skuggor, som
kapslade in ljus.

Dagrar spelade
i mina ögonlock,
som var slutna.

Min Mamma låg på
BB en hel månad
efter min födelse och
jag var med henne där.

Min mun sög in hennes mjölk.

Det är som om jag minns
solskenet i rummet och
olika turer, hit och dit.
Pappas pigga leende.
Jag var, ju, vaken, - så nog
kan det finnas minnen
begravda: bilder, ljud, smaker....


Vad hände där egentligen!?
Minnet ger känslor, - negativa!

En omvälvande Process, - sedan dess...!!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-26 23:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rik dikt.
Minnet ger positiva känslor, men saknaden därefter kanske är negativ.
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf