Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Du sa

 

du sa

jag älskar dig

om och om igen

sa du dom orden

 

jag stod där undrande

du sa det som om det

var något du skulle

gå och handla

 

jag kände mig vilsen

visst, du var snäll

tyvärr kom det egoistiska

mer och mer fram

 

du tyckte vi skulle flytta samman

för mig kändes det inte alls bra

ville inte binda mig igen

 

det kanske var jag som var

egoistisk, det är så skönt

att få vara ensam, göra det jag vill

 

visst saknar jag någon ibland

dagar när jag känner för att

dela mina tankar med

men det där att bo ihop

med någon känner jag

inte för längre

 

du var mest intresserad av

programmen på teve, när

teven en gång krånglade

blev du så arg och frustrerad

så jag blev rädd

 

när jag bad om hjälp

var som du inte hörde

eller kanske du inte ville höra

 

jag är glad och tacksam

att jag såg det jag inte

ville vara med om

innan det var för sent

 

jag tänker inte hoppa

i galen tunna ännu en gång

ensam är inte alltid stark

jag är hellre ensam med

min självvalda ensamhet

än ensam tillsammans med andra

 

anits 28 september 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-29 00:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Håller med i det Anya säger/kram
2013-10-03

  Anya VIP
En stark text om svårigheter med relationer.
2013-10-03

    maija tuori

Bra ! känner igen mig ,kraaam

2013-09-30

    ej medlem längre
Allena med Herren kan vara gott nog!
2013-09-30

  Eva Helene VIP
Ibland ligger det inte mycket i de storslagna orden, det gäller att visa i handling också. Klokt beslut du tog!
2013-09-30

  Lars Hedlin
Skrivet med känsla och hjärta..Kram
2013-09-29

  ResenärGenomLivet
Du är stark i dina beslut...bra att inte "hoppa i galen tunna" igen...
2013-09-29

  poetryGirl
självvald ensamhet kan kännas bra
2013-09-29

  Michaela Dutius
Ensamheten i tvåsamheten är den största och bittraste ensamheten....så väl poetat!
2013-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer med föregående.
2013-09-29

  Tarantaran
Det är fint när man
vågar följa sitt
hjärtas röst! En
gammal släkting
till mig brukade
ofta säga: " det
gjorde du rätt i! ";
hon hade nog sagt
det till dig här, tror
jag!
2013-09-29

  Bibbi VIP
Förstår Dig till fullo här.
2013-09-29

  ULJO
Berörande skrivet och med en styrka många saknar.
2013-09-29

  M M Mannheim VIP
Fint om ensamhet som vi många gånger känner igen oss i. Det är en konst att kunna vara ensam.
2013-09-29

  Piann VIP
Det där känns igen.
Styrkan hade du i dig
då du bejakade dina känslor.
Starkt gjort.

2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP