Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hett med dig

Vaknar o känner att du
ligger tätt bakom mig
med din arm runt mig
o ena handen lätt
kupad runt ett bröst
känner ditt morgonstånd
mellan mina lår
gnider o pressar
hårt mitt sköte
mot din gudomliga härlighet
gnyr o vrider mig om
säger godmorgon min älskling
har du lust jag har lust
så låt oss ta för oss
av varandra här o nu...




Fri vers av Eliza-69
Läst 345 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-30 16:15



Bookmark and Share


  Connie
Skön text!
2014-04-26

  Lars Hedlin
Sån underbar text ;)
2013-10-01

  Carina Bendix
Ett härligt sätt att vakna med den man älskar..:)
2013-09-30

    ej medlem längre
Godmorgon min kära <3 och lusten finns..
2013-09-30

    ej medlem längre
Kors!Är jag först att kommentera denna text, hihi
Hett like Hell
Tack!
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69