Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra och dålig litteratur

Genial?
Trivial?
Läsarens val!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-21 15:50



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Ja, tur att alla har olika smak..;)
2013-10-21

  ResenärGenomLivet
Vi har ju olika smak så...tur att vi kan välja...
2013-10-21

  Eva Helene VIP
En subjektiv bedömning - jovisst!
2013-10-21

  Lars Hedlin
Så sant allt i betraktarens ögon! ,)
2013-10-21

    ej medlem längre
Smaken är som baken - delad.
Som tur är.
2013-10-21

  Angel of love
Varierande bland oss alla.
2013-10-21

    ej medlem längre
Då väljer jag att tycka att detta inte ens kan kallas poesi.
2013-10-21

    ej medlem längre
Det varierar nog
2013-10-21

  Maria Sundelin VIP
Helt sant.
Ibland orkar vi inte ta till oss det som i längden kan ge oss mest
2013-10-21

  Marianne Räf
Precis! En smaksak..
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck